Ruig, R. de - In de schaduw van de grand seigneur

Schrijver:
Titel: In de schaduw van de grand seigneur
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Himbergen
Bijzonderheden: 1984/1e dr./80 p./geb. met stofomslag
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Uit de inleiding:

Deze studie behandelt het thema homoseksualiteit en de 'betere standen': niet met de bedoeling een van de hardnekkigste mythen uit vroeger tijd, als zou homoseksualiteit een bij uitstek aristocratische ondeugd zijn, opnieuw leven in te blazen, maar om op een minder bekend aspect van het aristocratisch patronagestelsel de aandacht te vestigen. Het is bekend dat vorsten en adel als beschermers van kunsten en wetenschappen een belangrijke rol hebben gespeeld. Zelfs George Grosz, de satirische tekenaar van de Republiek van Weimar, wijdde aan een van de laatsten uit die verzonken, kosmopolitische wereld van tolerante kunstminnaars, Harry graaf Kessler, lovende woorden. De heren van vroeger hebben evenwel ook menigmaal 'afwijkend' seksueel gedrag door hun maatschappelijke invloed proberen te beschermen, soms zelfs een subcultuur, bijvoorbeeld aan het hof, bevorderd of toegestaan. (...).
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.