Boogaard, Henk van den - Flikkers moeten we niet: mannen als do

Schrijver:
Titel: Flikkers moeten we niet: mannen als doelwit van antihomoseksueel geweld
ISBN: 9062221475
Taal: Nederlands
Uitgever: SUA
Bijzonderheden: 1987/1e dr./120 p./paperback
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Hoe reageren mannen, die zichzelf al dan niet homoseksueel noemen, op een confrontatie met het verschijnsel dat reeds lang bekend staat als 'potenrammen'? Slaan ze terug, lopen ze naar de politie of kruipen ze in hun schulp en zwijgen ze liever?
In opdracht van de Schorerstichting, die zich sinds het begin van de jaren '80 bezighoudt met homoseksualiteit en agressie, heeft Henk van den Boogaard onderzoek verricht naar ervaringen van mannen die anti-homoseksueel geweld aan den lijve ondervonden. Hij laat en aantal van deze mannen aan het woord.

Het ligt voor de hand dat de beeldvorming over homoseksualiteit en mannelijkheid van invloed is op de daders van antihomoseksueel geweld, op de reacties van het slachtoffer zelf en van hen op wie hij een beroep doet of zou kunnen doen. De reacties van familie, vrienden, collega's, homobeweging, politie, justitie, medische en psychologische hulpverlening komen uitgebreid aan bod. Deskundigheid en begrip zijn de voorwaarden voor beter opvang.

De manier waarop de persoonlijke ervaringen en de literatuur over (antihomoseksueel) geweld naast elkaar zijn gezet, maakt 'Flikkers moeten we niet' tot een indringend en goed leesbaar boek.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.