Vredenbregt, Jacob - Intermezzo in de Leeuwenstad

Schrijver:
Titel: Intermezzo in de Leeuwenstad
ISBN: 9789038882758
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar
Bijzonderheden: 1996/1e dr./192 p./paperback
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'Intermezzo in de Leeuwenstad' speelt zich af in de vroege jaren zestig. Nu de Nederlanders niet langer welkom zijn in Indonesië, wijkt de ik-figuur uit naar Singapore, de Leeuwenstad. De antropoloog wil er de leefgewoonten van de Orang Boeloengan onderzoeken, die binnen de stad hun eigen immigrantengemeenschap vormen. De verteller voelt zich wonderwel thuis tussen de Boeloengan. Herinneringen aan zijn gevangenschap in Indonesië komen tot leven wanneer hij zich als een naieve leerling een erotisch labyrint laat binnenvoeren. Hij maakt kennis met de Nederlander Emiel de Leeuw, die hem uit eigen ervaring raad kan geven. Als Emiel voor enkele weken naar Indonesië afreist, lijkt de verteller vast te lopen in een web van hedonisme, prostitutie en afpersing.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.