Jagt, Bouke B. - Pijnboomspook

Schrijver:
Titel: Pijnboomspook
Taal: Nederlands
Uitgever: Manteau (Parels)
Bijzonderheden: 1984/2e dr./332 p./pocket
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Als het zoontje van leraar Nederlands Ruart van Nieuwenhuizen wordt opgenomen in het ziekenhuis, wordt Ruart plotseling geconfronteerd met zijn eigen doodsangst en eenzaamheid. Door langdurig en ovematig werk is er een crisis in zijn bestaan gekomen. Hij zoekt naar middelen om de roofbouw op zichzelf te stoppen en om nieuwe waarden te vinden om verder te leven. Onverwachts komt hij tot een relatie met een leerling, bij wie hij genegenheid en vertrouwen denkt te vinden. Een wisseling van rector verandert het docentencorps in een bange, verdeelde groep mensen, die bereid is om alles te doen of te verdragen om buiten schot te blijven. Ruarts zoeken naar het vermoede geluk brengt hem in conflict met deze leraren.
Een roman met de krachtige smaak van de drank, Zirbengeist oftewel Pijnboomspook, waarnaar hij genoemd is. Zirbengeist, is, behalve Tiroolse rum, ook de naam van een bosgeest die de verdwaalde jager onheil voorspelt en hem bij de volgende keer de dood aanzegt.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.