Melchior, Willem - Het hoofd op de buik

Schrijver:
Titel: Het hoofd op de buik
ISBN: 9045008122
Taal: Nederlands
Uitgever: Atlas
Bijzonderheden: 2002/1e dr./160 p./paperback
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
En in mij riep het om iets van gelukzaligheid om alles te rechtvaardigen, iets wat ik in de verliefdheid zocht, al wist ik dat ik verliefd op Erben was geworden omdat hij niet wilde dat ik er, als ik er al van had genoten om door hem te worden omhelsd en gulzig gekust, zeker niet zo van genoten had als we al drie maanden vaste geliefden waren geweest. De werkelijkheid steekt altijd onmachtig af bij wat het nooit aflatende heimwee naar het onbereikbare je beloftevol voorschotelt.

Een zomer in Amsterdam, een zomer aan het strand, een zomer van verliefdheid. Als geen ander weet Willem Melchior in een spannend verhaal alle nuances te verwoorden van een op het eerste gezicht zo eenvoudige zomerliefde.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.