Renders, Hans, en Paul Arnoldussen - Jong in de jaren dertig; i

Schrijver:
Titel: Jong in de jaren dertig; interviews [Waarin: Henri Methorst - Henri Methorst bleek Een Hunner]
Taal: Nederlands
Uitgever: Aspekt
Bijzonderheden: 2003/2e herz. en uitgebr. dr./190 p./reg./paperback/nieuw
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Hans Jacoby miste zijn trein vanwege de Putch van Hitler. Max Nord was er heilig van overtuigd dat het de Engelsen waren die Nederland in mei 1940 binnenvielen. Michel Seuphor bleef 102 jaren helder door elke ochtend een groot glas Belgisch bier te drinken, in zijn van Hans Arp gekregen appartement aan een sjieke Parijs boulevard.
Gisèle Waterschoot verhaalt hoe E. du Perron in haar armen stierf en Reinold Kuipers herinnert zich het vooroorlogse Groningse kunstklimaat.

Nadat de in 1999 verschenen interviewbundel van Paul Arnoldussen en Hans Renders snel was uitverkocht, werd onmiddellijk duidelijk: dit blijft een leuk boek. De auteurs voegden daarom zes nieuwe hoofdstukken toe aan deze herdruk van gesprekken met cultuurdragers uit de jaren dertig. Al was het alleen maar omdat Adriaan Morriën het gesprek pas na zijn dood gepubliceerd wenste te zien.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.