Cruyningen, Arnout van - Vorstelijk veertig - Alle Willems van

Schrijver:
Titel: Vorstelijk veertig - Alle Willems van Oranje Nassau in hun veertigste levensjaar
Uitgever: Kok-Kampen
Bijzonderheden: gebonden (1e druk 2007) als nieuw
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Begint het leven niet bij veertig, zo menen velen. Een mooie gelegenheid om na te gaan waar prins Willem- Alexander nu staat in zijn particuliere en staatkundige leven. En om te kijken in de historie hoe zijn voorgangers en naamgenoten er op dat moment voorstonden. In de huidige tijd vinden we het bijna vanzelfsprekend dat onze Oranjeprinsen en –prinsessen een veel langer leven beschoren is. Aanslagen, veldslagen en ontoereikende medische zorg zijn niet meer van de eenentwintigste eeuw. Onze Prins van Oranje werd de tijd gegund zijn studie te voltooien en een gezin te stichten. Acht Willems van Oranje passeren de revue in dit fraaie boek met unieke illustraties.

Drs. Arnout van Cruyningen publiceerde eerder bij Kok en Ten Have de uitgaven Het Koninklijk Huis der Nederlanden (1998), Prinsjesdag. Een geschiedenis van de plechtige ontmoeting tussen Koning en Staten-Generaal (1999), Trouwen met Oranje. Verloving en huwelijk in het Koninklijk Huis (2001) en Oranje in beroering. (2004). Hij is hoofdredacteur van het tijdschrift Koninklijke Hoogheid.
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.