Botwin, Carol - Als een man niet trouw kan zijn. Persoonlijke e

Schrijver:
Titel: Als een man niet trouw kan zijn. Persoonlijke ervaringen van meer dan 70 vrouwen, De verschillende oorzaken van ontrouw, De beste manieren om de situatie het hoofd te bieden, Talrijke tips om herhaling te voorkomen.
Uitgever: MP
Bijzonderheden: 1988, paperback, 287 blz. goed
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
leder jaar komen talloze vrouwen tot de uiterst pijnlijke ontdekking dat de man die zij liefhebben hun bedriegt. Recente studies tonen aan dat de meerderheid van de mannen wel eens vreemd gaat, ongeacht de relatievorm waarin zij leven.

Wat kunt u als vrouw doen wanneer een overspelige man niet alleen uw zelfvertrouwen aantast, maar bovendien ook uw vertrouwen in mannen en relaties omverwerpt?

In deze handleiding voor vrouwen laat Carol Botwin zien hoe gevoelens van machteloosheid, verdriet en woede omgezet kunnen worden in daden. Ze toont de verschillende aspecten van ontrouw, en geeft aan wat u als partner aan de situatie kunt veranderen. De vele, openhartig vertelde ervaringen van andere vrouwen vormen daarbij het uitgangspunt. Praktische adviezen begeleiden u bij het zoeken naar antwoorden op veel voorkomende vragen als:
- hoe kom ik erachter of m'n partner me ontrouw is?
- kan hij veranderen?
- kan ik ervoor zorgen dat hij me trouw blijft?
- hoe krijg ik weer vertrouwen in m'n relatie?

ALS EEN MAN NIET TROUW KAN ZIJN is her nieuwste boek van de gerenommeerde relatiedeskundige Carol Botwin. Het is een waardevolle handleiding voor vrouwen die het hoofd willen bieden aan de ontrouw van hun partner en geeft bovendien doeltreffende rips om uw relatie spannend en vitaal te houden. Een boeiende, waardevolle verkenning van de hedendaagse liefde.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België en Duitsland zullen de verzendkosten meestal 7.95 euro bedragen.
Brievenbuspost wordt verzonden met postnl, binnenlandse pakketpost met DHL, maar anders mogelijk op aanvraag.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Botwin, Carol - Als een man niet trouw kan zijn. Persoonlijke ervaringen van meer dan 70 vrouwen, De verschillende oorzaken van ontrouw, De beste manieren om de situatie het hoofd te bieden, Talrijke tips om herhaling te voorkomen. Botwin, Carol - Als een man niet trouw kan zijn. Persoonlijke ervaringen van meer dan 70 vrouwen, De verschillende oorzaken van ontrouw, De beste manieren om de situatie het hoofd te bieden, Talrijke tips om herhaling te voorkomen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.