Hunt, Morton - Het innerlijk universum. Een nieuwe wetenschap o

Schrijver:
Titel: Het innerlijk universum. Een nieuwe wetenschap onderzoekt de menselijke geest.
Uitgever: Contact
Bijzonderheden: 1987, ppb, 454 blz. vergeling boekblok.
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Waarom hebben sommige mensen een goed geheugen en andere niet? Kunnen we ons geheugen verbeteren? Kunnen we echt logisch redeneren? Kunnen computers ons de baas? Hoe kunnen we een nieuw probleem beter oplossen?

Bij onze geboorte zijn wij bepaald geen onbeschreven blad. Onze hersenen zijn voorgeprogrammeerd om onze ervaringen op een bepaalde manier te interpreteren, en deze programmering bepaalt voor een belangrijk deel de structuur van het menselijk denken.

Aan de hand van voorbeelden en testjes beschrijft Morton Hunt in Het innerlijk universum hoe de menselijke geest werkt. Hoe wij honderden miljarden brokjes informatie opslaan, verwerken en weer beschikbaar maken, en zo een innerlijk universum van symbolen creëren die op hun beurt de wereld om ons heen manipuleren. Op toegankelijke en humoristische wijze toont hij ons de werking van ons geheugen, de manier waarop wij denken en redeneren en een nieuw probleem aanpakken.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7 euro bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hunt, Morton - Het innerlijk universum. Een nieuwe wetenschap onderzoekt de menselijke geest.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.