Vreis - Geervliet, Liet de - Je hoeft je geloof niet te verliez

Schrijver:
Titel: Je hoeft je geloof niet te verliezen. Op zoek naar een nieuwe interpretatie van oude geloofswaarheden.
Taal: Nederlands
Uitgever: Ten Have
Bijzonderheden: 1993, paperback, 175 blz. goed
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In deze tijd heeft een groot aantal mensen ervaringen (gehad) van religieuze aard, die niet passen in de traditionele christelijke leer en die hen er toe aanzetten zich te herbezinnen op wat zij nu eigenlijk geloven.
Ook de schrijfster heeft, gedurende een aantal jaren, zulke ervaringen gehad, ervaringen die totaal niet strookten met de dogma's waarin ze in de gereformeerde kerk onderwezen was: spontane contacten met 'helpers van gene zijde' en spontane regressies, ook naar vorige levens.
Naar aanleiding hiervan is de auteur op zoek gegaan naar een nieuwe interpretatie van geloofswaarheden. Het resultaat van deze zoektocht vindt zijn weerslag in dit boek.
Ze beschrijft haar ervaringen en de visie die ze naar aanleiding daarvan ontwikkeld heeft. Ze heeft ontdekt dat in veel gevallen oude waarheden opnieuw betekenis voor haar kregen. In dit boek gaat ze in op de consequenties die dat heeft voor haar geloof. Met name schuld en lijden krijgen, in het perspectief dat ze geeft een, volgens haar, diepere zin dan in de gebruikelijke beschouwingen. Ook het lijden en sterven van Jezus Christus worden in een ander daglicht geplaatst.
De auteur heeft een poging ondernomen haar zienswijze over deze onderwerpen op een eenvoudige manier uit te leggen, zodat een lezer die niet bekend is met deze onderwerpen, hiermee kennis kan maken.
Ze wil met dit boek duidelijk maken dat je je geloof niet hoeft te verliezen als je ervaringen krijgt die niet onmiddellijk passen in de heersende godsdienstige opvattingen; integendeel, zulke ervaringen kunnen leiden tot een verdieping van het geloof.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vreis - Geervliet, Liet de - Je hoeft je geloof niet te verliezen. Op zoek naar een nieuwe interpretatie van oude geloofswaarheden.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.