Jelsma, Auke / Juch, Harry (red.) - Ruimte om op adem te komen.

Schrijver:
Titel: Ruimte om op adem te komen. Bezinning over spiritualiteit.
Taal: Nederlands
Uitgever: Kok
Bijzonderheden: 1987, paperback, 104 blz. goed
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
We kennen uiteenlopende vormen van geloofsbeleving. Vaak wordt hierbij het woord spiritualiteit gebruikt. Maar wat is spiritualiteit? En op welke manier komen we het tegen in verschillende kerken en bij verschillende mensen in dezelfde kerk?

In dit boek komen verschillende vormen van spiritualiteit ruimschoots aan bod. De redactie vroeg representanten van diverse stromingen iets te vertellen over hun spiritualiteit. Het resultaat is gevarieerd en bijzonder interessant.

Enkele aspecten die aan de orde komen: charismatische spiritualiteit, oosters-orthodoxe spiritualiteit, kritische spiritualiteit, spiritualiteit van de bevinding, feministische spiritualiteit, joodse spiritualiteit en jongerenspiritualiteit.

Deze publicatie is ontstaan naar aanleiding van een studieproject aan de Theologische Hogeschool in Kampen, De redactie heeft de verschillende bijdragen bewerkt, waardoor het boek tot een goede eenheid is omgesmeed.

Met bijdragen van onder anderen: Huub Oosterhuis, rabbijn Soetendorp en dr. C. J. M. Halkes.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jelsma, Auke / Juch, Harry (red.) - Ruimte om op adem te komen. Bezinning over spiritualiteit.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.