Brico, Rex - Af en toe een oase. Gesprekken met profeten, prela

Schrijver:
Titel: Af en toe een oase. Gesprekken met profeten, prelaten en andere wegebereiders. 1972-1987.
Taal: Nederlands
Uitgever: Kok
Bijzonderheden: 1988, paperback, 285 blz. goed
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek bevat de belangrijkste interviews uit de periode 1972-1987. Gesprekken met mannen, maar ook met vrouwen (Marga Klompé, Rosemary Radford Ruether), die op de één of andere wijze typerend zijn voor een bepaalde ontwikkeling en die samen 15jaar kerk en theologie in beeld brengen. Onder de 30 geïnterviewden bevinden zich onder meer David Flusser, Philip Potter, John Robinson, Leon Suenens, Martin Niemöller, Hans Küng, Edward Schillebeeckx, Robert Runcie, Jan van Kilsdonk, Henk Berkhof, Heiko Oberman, Lionel Blue, W.A. Visser 't Hooft, Mindy Portnoy, Harold Kushner, Harry Kuitert en Heino Falcke.

Het boek, dat wordt ingeleid door Auke Jelsma, besluit met een uitvoerig interview, dat Rex Brico met zichzelf maakte: 'Het Christendom gaat door een woestijn'.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7 euro bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Brico, Rex - Af en toe een oase. Gesprekken met profeten, prelaten en andere wegebereiders. 1972-1987.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.