Persson, Claudia - Paarden- en ponyboek. Met de grote encyclope

Schrijver:
Titel: Paarden- en ponyboek. Met de grote encyclopedie der paardenrassen.
ISBN: 9789025102487
Uitgever: Holland
Bijzonderheden: 1975, gebonden, stofomslag, 248 blz.
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het paard, sinds eeuwen een trouwe en tevens nuttige vriend van de mens, is nog niet geheel verdrongen door de moderne techniek. De mensen kunnen en willen deze metgezel niet missen. Daarom zal dit uitvoerig handboek over paarden en pony's voor menig paardeliefhebber een welkom bezit zijn.
In de eerste hoofdstukken wordt de evolutie beschreven van onze huidige paarderassen uit de vier oertypen: de oerpony, het oertype koudbloedpaard, het steppepaard en het oertype van de Arabier. De 'Grote Encyclopedie der Paarderassen' beschrijft de kenmerken en bijzonderheden van 107 rassen in alfabetische volgorde. De hoofdstukken 'Het paard in de sport’ en 'Hoge school’ waarin de Lipizzaner
een grote rol speelt, vertelt over prestaties op sportgebied en over de dressuur van paarden. Voor hen die reeds een paard of pony bezitten of overwegen er een aan te schaffen is er interessante informatie te vinden in de hoofdstukken: 'Het eigen paard’, De eigen pony’ en ’Paardenfokkerij’. Over de specifieke bouw van het paard vindt men gegevens in het hoofdstuk 'Anatomie en exterieur’. Een lijst van de bekendste Duitse brandmerken (32 afbeeldingen) levert een unieke bijdrage aan dit boek. De overzichtelijke rangschikking van deze hoofdstukken maakt dat iedereen gemakkelijk alle gewenste informatie kan vinden, terwijl de vele fraaie foto’s ongetwijfeld de liefde en belangstelling voor dit edele dier zullen opwekken en verdiepen.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7 euro bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Persson, Claudia - Paarden- en ponyboek. Met de grote encyclopedie der paardenrassen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.