Ruthe, Reinhold / Ruthe-Preiss, Lydia - Droomboodschappen. De u

Schrijver:
Titel: Droomboodschappen. De uitleg van dromen in christelijk perspectief.
Taal: Nederlands
Uitgever: J.J. Groen
Bijzonderheden: 1995, paperback, 124 blz. goed
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zijn dromen bedrog of hebben ze wel degelijk betekenis? Welke uitleg moeten we geven aan onze dromen en hoe gaan we om met de verkregen informatie?
In de Bijbel spreekt God vaak door middel van dromen tot de mens, bijvoorbeeld in de droom van de Farao over de dreigende hongersnood. Spreekt God ook vandaag de dag nog via dromen tot ons?
In dit boek wordt vanuit een multidisciplinaire visie geprobeerd antwoord te geven op bovenstaande vragen. Hierbij speelt de theorie van de bekende psycholoog Alfred Adler, grondlegger van de individualpsychologie, een centrale rol. Adler stelt dat de taal van de droom alleen in samenhang met het leven van de dromer goed begrepen kan worden. In 'Droomboodschappen' wordt de theorie door middel van vele voorbeelden uit de praktijk ondersteund, zodat het boek voor mensen zonder psychologische achtergrond ook zeer herkenbaar en leesbaar is.

Dit boek is bedoeld voor (christelijke) hulpverleners en alle christenen die hun dromen als serieuze boodschap willen opvatten.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7 euro bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ruthe, Reinhold / Ruthe-Preiss, Lydia - Droomboodschappen. De uitleg van dromen in christelijk perspectief.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.