Visser, Peter - BZN, tot ziens!

Schrijver:
Titel: BZN, tot ziens!
Taal: Nederlands
Uitgever: HDC media
Bijzonderheden: 2007, paperback, 96 blz. goed
Beschikbaar: 7 exemplaren
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In 1966 begonnen Jan Tuijp, Cees Tol, de neven Evert en Gerrit Woestenburg en ]an Veerman ('Kies') aan een muzikaal avontuur dat aanvankelijk geen grote naam mocht hebben.
Na tien jaar stevige rock-'n-roll leek het er zelfs op dat de BZN (Volendammers gebruiken zelf graag het lidwoord voordat zij de letters BZN uitspreken) roemloos aan haar einde zou komen.
Maar met 'Mon Amour', in 1976, keerde het tij. BZN groeide sindsdien uit tot Nederlands meest succesvolle band aller tijden. De SS hits in de Top 40 en de 85 gouden en (dubbel)platina platen vormen daarvan het ongeëvenaarde bewijs.
In de aanloop naar hun allerlaatste concert - op zaterdag 76 juni 2007 in Ahoy' Rotterdam - haalden jan Keizer, Jan Tuijp, John Meijer, Carola Smit, Dick Plat en Jack Veerman wekelijks in het Noordhollands Dagblad hun mooiste, dierbaarste, opmerkelijkste en grappigste herinneringen op aan al die succesvolle en ook minder succesvolle jaren.
In ' BZN, tot ziens!'zijn hun columns gebundeld, als tastbare herinnering aan vervlogen tijden. Ook wordt de herinnering levend gehouden aan drie overleden BZN'ers: gitarist Dirk van der Horst, producer Roy Beltman en manager Jacques Hetsen.
Met een uitgebreide reportage over het finale afscheidsconcert in het eigen dorp Volendam én een ontmoeting met een BZN'er op vier benen wordt een monument uit de Nederlandse pophistorie uitgezwaaid.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Visser, Peter - BZN, tot ziens!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.