Bakker, Sonja - Gezond genieten met Sonja. Van circa 1 kilo per

Schrijver:
Titel: Gezond genieten met Sonja. Van circa 1 kilo per week af. Meer dan 70 eenvoudige recepten, 8 heerlijke weekmenu`s
Taal: Nederlands
Uitgever: De Zonnestraal
Bijzonderheden: 2007, 1e druk, paperback, ingenaaid, 226 blz. zeer goed
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Wie denkt dat gezond eten en genieten niet te combineren is, vergist zich. In deze nieuwe uitgave gaat afslanken hand in hand met genieten. Net als in de voorgaande uitgaven staan in 'Gezond genieten met Sonja!' weekmenu's om af te vallen. Deze acht nieuwe weekmenu's zijn geschikt voor beginners, maar ook voor degene die het 'Sonjabakkeren' tot hun leefstijl hebben gemaakt.
In 11 hoofdstukken besteedt Sonja aandacht aan de motivatie, succesverhalen uit de praktijk en heeft ze verschillende 'Weet wat je eet'-lijstjes opgenomen. Een belangrijk onderdeel van 'Gezond genieten met Sonja!' bestaat uit feestelijke menu's, met voor-, hoofd.-, en nagerechten. En ook de speciale recepten voor Tapas en High Tea zijn allemaal 'SonjaProof. Behalve de speciale menu's bevat het boek ook meer dan 70 eenvoudige recepten waarvan een deel zelfs geschikt is voor vegetariërs.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bakker, Sonja - Gezond genieten met Sonja. Van circa 1 kilo per week af. Meer dan 70 eenvoudige recepten, 8 heerlijke weekmenu`s

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.