Dijck, J.J.J. van / Hecke, A.F. van / Seegers, H.J.J.L. (red.)

Schrijver:
Titel: Polysociaal zakboekje.
Taal: Nederlands
Uitgever: PBNA
Bijzonderheden: 1996, 8e, herziene druk, gebonden, [1046 blz.], goed
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Eén van de geheimen van succesvolle organisaties is het goed en vooral gemotiveerd functioneren van de mensen daarin. Daarvoor bestaan vele richtlijnen, maatregelen en handige tips. Die vindt u in dit Poly-Sociaal Zakboekje. De vele auteurs uit de dagelijkse praktijd hebben zoveel mogelijk van hun kennis en ervaring op dit gebied voor u samengevat. Het Poly-Sociaal Zakboekje is bestemd voor managers in het bedrijfsleven, in (semi-) publieke instellingen en bij de overheid. Het is in het bijzonder van belang voor degenen die verantwoordelijkheid dragen voor het sociale beleidsterrein in kleinere bedrijven. Uiteraard is het Zakboekje ook een onmisbaar naslagwerk voor personeelsdeskundigen, adviseurs en studenten in het HBO en WO op dit vakgebied.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dijck, J.J.J. van / Hecke, A.F. van / Seegers, H.J.J.L. (red.) - Polysociaal zakboekje.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.