Duijvelaar, Lenny / Geluk, Anjo - Alles wordt anders. Handboek

Schrijver:
Titel: Alles wordt anders. Handboek voor jongeren.
Uitgever: Bert Bakker
Bijzonderheden: 1993, paperback, 271 blz. goed
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Handboek voor jongeren.

Ik word er wel eens mismoedig van
dat ik, wat ik voel, niet zeggen kan
Bart, 17 jaar

Dit gedicht uit ALLES WORDT ANDERS drukt precies uit waar veel, zo niet alle jongeren moeite mee hebben: het onder woorden brengen van wat hen dwarszit. Terwijl er toch talloze dingen zijn waar zij over zouden willen praten, waar zij onzeker over zijn of die zij niet begrijpen. Er komt ook zoveel op hen af, er valt zoveel te ontdekken op de reis naar volwassenheid die elke jongere moet maken.
Alles wordt anders wil een gids zijn op deze ontdekkingsreis. Het boek gaat over groei en verandering en alles wat daarbij hoort, over verliefdheid en somberheid, over relaties en ruzies, over seksuele ontwikkeling en schoolperikelen, kortom, over alle aspecten van die belangrijke levensfase die puberteit heet. De bijdragen (uitspraken, gedichten, verhalen) van driehonderd jongens en meisjes van tussen de twaalf en achttien jaar maken.
Alles wordt anders een boek voor en door jongeren. Alles wat hen bezighoudt komt herkenbaar en toegankelijk aan bod. Daarnaast is het een opzoekboek, een lijfboek, maar vooral een handboek. De lezer zal niet alleen snel merken dat hij of zij niet de enige is die met bepaalde problemen zit, maar ook dat problemen er zijn om te worden opgelost.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Duijvelaar, Lenny / Geluk, Anjo - Alles wordt anders. Handboek voor jongeren. Duijvelaar, Lenny / Geluk, Anjo - Alles wordt anders. Handboek voor jongeren.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.