Hillekens, Carla / Neuvel, Koos (red.) - Kind naar keuze. Naar

Schrijver:
Titel: Kind naar keuze. Naar een nieuwe eugenetica ?
Uitgever: Meinema
Bijzonderheden: 2003, paperback, 180 blz. 2 blz. met een paar pennestreepjes.
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Als het maar gezond is. Aldus luidt de verzuchting van veel aanstaande ouders bij een zwangerschap. Met behulp van prenatale diagnostiek en andere technologische middelen lijkt dit verlangen naar een gezond kind in toenemende mate maakbaar te zijn geworden. Niet alleen is het mogelijk de geboorte te voorkomen van kinderen met een ernstige ziekte, in een verre toekomst is het niet ondenkbaar de cognitieve en artistieke talenten van nog te geboren kinderen te vergroten. Een kind naar keuze. Het lijkt een niet onlogische ontwikkeling. Door onderwijs en opvoeding proberen we onze kinderen een zo goed mogelijke start te geven in het leven, en waarom dat doel niet nastreven door bijvoorbeeld verbetering van de genen in het embryo? Hoe realistisch zijn zulke mogelijkheden? En als het die kant op gaat, komen we dan niet uit bij een nieuwe eugenetica die ten koste gaat van onder andere de gehandicapten? In deze bundel laten medici, ethici en ervaringsdeskundigen hun licht schijnen over de dilemma's die de moderne voortplantingstechnologie met zich meebrengt.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7 euro bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hillekens, Carla / Neuvel, Koos (red.) - Kind naar keuze. Naar een nieuwe eugenetica ?

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.