Jas, Martijn - Haarlem Bevalt! Herinneringen van 26 bekende Ned

Schrijver:
Titel: Haarlem Bevalt! Herinneringen van 26 bekende Nederlanders aan hun geboortestad
ISBN: 9789077325230
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Kapstok
Bijzonderheden: 2009 1e druk
Beschikbaar: 99 exemplaren
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Boeken zijn nieuw.
Haarlem Bevalt! is na Breda Bevalt!, Maastricht Bevalt!, Rotterdam Bevalt!, Utrecht Bevalt! en Amsterdam Bevalt! alweer het zesde boek in een reeks Bevalt!-boeken.
In het boek Haarlem Bevalt! vertellen 26 bekende Nederlanders die in Haarlem zijn geboren over de onlosmakelijke band die zij met hun geboortestad hebben. In interviews met Martijn Jas halen ze dierbare herinneringen op en geven ze hun mening over het Amsterdam van toen en nu.
De stad Haarlem staat centraal en daarom verdient het boek bij de echte Haarlemmer en liefhebber van de stad een prominente plaats in de boekenkast.

De zwart-wit portretfoto?s zijn gemaakt door niemand minder dan Corb!no (www.corbino.nl). Het grafisch ontwerp is van Studio Jas. Het voorwoord is geschreven door Boudewijn de Groot.

Haarlem Bevalt! met:
*Harry Mulisch * Giel Beelen * Job Cohen * Caroline Tensen * Rudolf Das * Ruud Geels * Ed Spanjaard * Tosca Niterink * Bram Peper * Dennis van der Geest * Siegrid Koetse * Joop van Zijl* Arthur Japin * Esther Oosterbeek * Dick van den Toorn * Vera Beths * Peter van Koppen * Rob Trip * Igone de Jongh * Teun Kuilboer * Floris Jan Bovelander * Annette van Trigt * Midas Dekkers * Nicolien Mizee * Kees Verkade * Yvonne van Gennip * Voorwoord: Boudewijn de Groot *
Verder lezen

Uitgeverij Kapstok

zakelijk

Uitgeverij Kapstok uit Amsterdam

Logo Uitgeverij Kapstok

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jas, Martijn - Haarlem Bevalt! Herinneringen van 26 bekende Nederlanders aan hun geboortestad

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Uitgeverij Kapstok

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Uitgeverij Kapstok
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Uitgeverij Kapstok
  Kamer van Koophandel nummer: 34239304
  NL001675012B26
  http://www.uitgeverijkapstok.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en Uitgeverij Kapstok een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Uitgeverij Kapstok vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Uitgeverij Kapstok kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.