Guest, Judith - Het grote verdriet

Schrijver:
Titel: Het grote verdriet
ISBN: 9026981481
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Bijzonderheden: 1999;
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 2,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het grote verdriet is een aangrijpende roman over een jong gezin dat ontredderd achterblijft na het overlijden van hun vader en echtgenoot.
Judith Guest, de auteur van Ordinary People, heeft met veel warmte een ontroerend boek geschreven over liefde en verlies, angst en gemis, woede en onmacht, en tenslotte acceptatie.
Zoals elk jaar brengen Keith en Annie Browner met hun drie kinderen de zomervakantie door in een huisje aan de kust. Dit jaar zal in hun geheugen gegrift blijven: het is de laatste zomer met zijn vijven, want de 38-jarige Keith is ongeneeslijk ziek.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Guest, Judith - Het grote verdriet

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Vijolas Boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Vijolas Boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Vijolas Boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Vijolas Boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Vijolas Boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.