Rogers, Rosemary - De hartstocht en het verlangen

Schrijver:
Titel: De hartstocht en het verlangen
ISBN: 9022952150
Taal: Nederlands
Uitgever: Bruna
Bijzonderheden: 1977;
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 2,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ginny Brandon is de mooie, in Parijs opgegroeide dochter van een rijke Amerikaanse senator. Als haar vader haar meeneemt op een reis door Amerika, zorgt hij voor een gezelschap van stoere begeleiders die zijn kostbare dochter moeten beschermen. Eén van die mannen is Steve Morgan, een sterke en woest aantrekkelijke bruut die klaarstaat om Ginny's eer met zijn leven te verdedigen. Ginny verafschuwt de weinig verfijnde Steve op het eerste gezicht. Maar toch voelt ze zich onweerstaanbaar tot hem aangetrokken.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rogers, Rosemary - De hartstocht en het verlangen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Vijolas Boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Vijolas Boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Vijolas Boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Vijolas Boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Vijolas Boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.