Meurs A.M. - Aan deLange Weg roman van Meurs A.M.

Schrijver:
Titel: Aan deLange Weg roman van Meurs A.M.
ISBN: 9789050450225
Taal: Nederlands
Uitgever: de Graal
Bijzonderheden: Nieuwstaat, geen verzendkosten, 2009, derde, herziene, druk, geïllustreerd in kleur en zwartwit door Ufuk Kobas Smink.
Beschikbaar: 8 exemplaren
Prijs: € 19,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Midden 2009 trad theatermaker Patrizia Filia naar buiten met de hoorspeluitvoering van Aan de Lange Weg. Met telkens een andere bezetting werd in elk van de Drechtsteden een nieuwe versie opgenomen en afgespeeld in plaatselijke zalen. De hoorspel-cyclus werd in september 2010 afgesloten in theater De Schalm in Veldhoven. Personages als De Vrouwen van de Eerste Huizen en de Schoenmaker met het houten been keerden daarmee terug naar de plek waar ze waren geboren. Op verzoek gesigneerd en met opdracht.
In 2009 verscheen de 3e, nu door Ufuk Kobas-Smink prachtig geïllustreerde druk, van het boek. Het is nu nog voor de prijs van €19,95 verkrijgbaar. Heeft u het nog niet, dan is het een ontdekking. Heeft u het wel, dan is het een prachtig cadeau. Geen verzendkosten.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Meurs A.M. - Aan deLange Weg roman van Meurs A.M. Meurs A.M. - Aan deLange Weg roman van Meurs A.M. Meurs A.M. - Aan deLange Weg roman van Meurs A.M. Meurs A.M. - Aan deLange Weg roman van Meurs A.M. Meurs A.M. - Aan deLange Weg roman van Meurs A.M. Meurs A.M. - Aan deLange Weg roman van Meurs A.M. Meurs A.M. - Aan deLange Weg roman van Meurs A.M. Meurs A.M. - Aan deLange Weg roman van Meurs A.M. Meurs A.M. - Aan deLange Weg roman van Meurs A.M. Meurs A.M. - Aan deLange Weg roman van Meurs A.M. Meurs A.M. - Aan deLange Weg roman van Meurs A.M. Meurs A.M. - Aan deLange Weg roman van Meurs A.M.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Wonderland

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Wonderland
  • Na uw bestelling ontvangen u en Wonderland een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Wonderland vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Wonderland kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.