Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

head, honor - 101 vragen van uw kat

Schrijver:
Titel: 101 vragen van uw kat
ISBN: 9057645033
Taal: Nederlands
Uitgever: librero
Bijzonderheden: 2004 paperback, 112pp zgan 9057645033 507 Met symptomenlijst van kenmerken waaraan de kattenbaas een ziek dier kan herkennen en register.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Met dit boek, waarin deskundig advies over training, omgang, voeding, verzorging en begrip voor het kattengedrag, heeft u alle professionele hulp in handen die nodig is om u te verzekeren van een tevreden en gezond huisdier.
Recensie(s)
Helemaal juist is de titel van dit vertaalde boekje niet, want het gaat er niet om wat de kat van u wil weten, maar wat de lezer moet weten als hij een kat tot zijn huishouden toelaat. Het draait om vier hoofdstukken: Train uw kat - Het juiste voer - Hoe u uw kat moet verzorgen en Begrijp uw kat. Elk hoofdstuk is opgebouwd uit korte stukjes waarvan de titels in het kader van de titel van het boek in de ik-vorm zijn gesteld, maar waarvan de antwoorden over de kop van de kat aan de mensen wordt gegeven. De opzet met al die korte stukjes is verrassend duidelijk en werkt uitstekend. Geen ingewikkelde verhalen, maar vragen en antwoorden in goed en helder Nederlands. Met symptomenlijst van kenmerken waaraan de kattenbaas een ziek dier kan herkennen en register. De speelse opmaak en de veelkleurige illustraties (foto's en tekeningen) helpen mee om dit tot een aantrekkelijk kattenverzorgingsboekje te maken.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

head, honor - 101 vragen van uw kat