Boer, M.G. de ( bewerking) - Van oude Voyagien , deel 3 - Met T

Schrijver:
Titel: Van oude Voyagien , deel 3 - Met Tasman en Bontekoe
Uitgever: Meulenhoff
Bijzonderheden: 1913, .ing., 1e druk, 111 pp, roestvlekken, met reproducties naar de prenten uit oorspronkelijke uitgaven; door het zachte papier lijkt omslag .m.n. aan onderkant wat gerafeld.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: oblong formaat

BoekerijAssenVeendam

BoekerijAssenVeendam uit Veendam

Van 1988 tot 2012 was de Boekerij gevestigd als fysieke winkel in de Rolderstraat te Assen.Sinds die tijd alleen nog als verzendantiquariaat te Veendam, en alleen on-line of na afspraak te bezoeken. Tel: 0626061171

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekerijAssenVeendam

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekerijAssenVeendam
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekerijAssenVeendam een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekerijAssenVeendam vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekerijAssenVeendam kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.