Röll, H.J. - Joachim Müncheberg, von König der Malta jäger bis

Schrijver:
Titel: Joachim Müncheberg, von König der Malta jäger bis Jägerass von Tunis
Taal: Duits
Uitgever: Flechsig, 2010
Bijzonderheden: als nieuw, hardcover, 160 blz, plm. 80 foto's, 17 x 24 cm, verz.kn € 3,95/ NL
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 7,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- 'Vom König der Malta-Jäger zum Legendären Jägerass von Tunis'.
Müncheberg kwam in 1936 op 18-jarige leeftijd bij de Luftwaffe, en werd Adjutant des Gruppenkommandeurs von Berg III.JG 26 'Slageter'. v.a.
- Hij vocht in de Slag om Engeland als Oberleutnant en Staffelkapit"n van 7.JG26. Na 20 overwinningen kreeg hij in 1940 het Ridderkruis, en na 43 overwinningen (vooral boven Malta) in mei 1941 het Eikenloof.
- Hij ontving ook de 'Medaglia d'Oro' van Italië, een eer die verder alleen H.J. Marseille toekwam.
Van sept. 1941 was M. Gruppenkommandeur van II.JG26 aan Het Kanaal, en in aug/ sept 1942 plaatsvervangend Kommodore JG51 'Mölders' aan het Oostfront.
- Na 103 overwinningen kreeg hij in sept.1942 het Eikenloof met de Zwaarden uitgereikt, en ging hij als Kommodore van JG 77 naar Noord-Afrika. Op 23 Maart 1943 startte Müncheberg voor het laatst en stortte neer bij Maknassy in Tunesie. Hij vloog meer dan 500 ops. en heeft 135 overwinningen op zijn naam.
LEVERING UIT VOORRAAD!
Verder lezen

DRG uit Velp

Logo DRG

Airwar & Market Garden Battlefieldtours, boeken & DVD, publicaties, onderzoek, lezingen op gebied van Krijgsgeschiedenis mn. WO2, Luchtoorlog '40-'45, Market Garden '44,

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Röll, H.J. - Joachim Müncheberg, von König der Malta jäger bis Jägerass von Tunis

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DRG

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DRG
  • Na uw bestelling ontvangen u en DRG een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DRG vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DRG kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.