JANSSEN, Bart ( gedichten ); - Ajour, Siegfried De Buck

Schrijver:
Titel: Ajour, Siegfried De Buck
Uitgever: , MER Paper Kunsthalle,
Bijzonderheden: softcover, witte kartonomslag, 155 x 220mm., geen paginanummering, zeer mooie kleurfoto's. ISBN 9789076979403.
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Ajour. Juweel uit beeld is een onderzoek naar de representatie van het juweel in woord en beeld. Het onderzoek wordt gevoerd in een boek met gedichten en foto's en in een tentoonstelling met een boek, reële juwelen, foto's en gedichten. De juwelen zijn van Siegfried De Buck, de gedichten van Bart Janssen en de foto's en de vormgeving van het boek van Luc Derycke. Het ontwerp van de tentoonstelling werd gezamenlijk uitgewerkt. De onvrede van Siegfried De Buck met de gangbare voorstellingswijze van (zijn) juwelen is het uitgangspunt: glanzend papier met glanzende foto's van glanzende sieraden op glanzende lijven. Dit strijkt in tegen het weerbarstige karakter van zijn werk dat gekenmerkt wordt door ongebruikelijke technieken en materialen. De gedichten en de foto's verzetten tegen de gladde kijk op het sieraad. Ze laten het worstelen met glans en vorm. De juwelen van Siegfried De Buck in ongewone doen brengen en ze zo betrappen op onverwachte betekenissen, dat is de uitdaging die tekst en voorstelling in dit project aangaan. .
Verder lezen

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 Euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

JANSSEN, Bart ( gedichten ); - Ajour, Siegfried De Buck

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.