VAN DER HEIJDEN, Henk A.M. - Kaart en Kunst van de Zeventien Pr

Schrijver:
Titel: Kaart en Kunst van de Zeventien Provincien der Nederlanden.MET EEN BEKNOPTE GESCHIEDENIS VAN DE NEDERLANDSE CARTOGRAFIE IN DE 16DE EN 17DE EEUW
Uitgever: , Leuven U pers.2000.,
Bijzonderheden: Bound, With dusjacket,152 p. - 23 x 32 cm illustrated, Literatuur, Personenregister,English Summary ISBN 9789058671592.
Prijs: € 29,95
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
De belangstelling voor de oude kaarten van de Nederlanden is de laatste jaren ook buiten de kring van verzamelaars en specialisten op het gebied van de cartografie sterk toegenomen. Daarom is de gedachte gerezen een boek te maken voor een bredere lezerskring dat een keuze en een beschrijving biedt van de belangrijkste en mooste kaarten van de Nederlanden en van hun provincien. Twee aspecten staan daarbij voorop. Een kaart kan inhoudelijk en esthetisch waardevol zijn. Het kan ook gebeuren dat zij belang heeft als fase in de ontwikkeling van de Nederlandse cartografie.Daarnaast is het de bedoeling in eenvoudige maar verantwoorde vorm een overzicht te geven van de geschiedenis van de Nederlandse cartografie en haar voornaamste makers. Dat hierbij de afbeelding van de kaarten een grote rol speelt, ligt voor de hand.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

VAN DER HEIJDEN, Henk A.M. - Kaart en Kunst van de Zeventien Provincien der Nederlanden.MET EEN BEKNOPTE GESCHIEDENIS VAN DE NEDERLANDSE CARTOGRAFIE IN DE 16DE EN 17DE EEUW

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.