VAN DER HEIJDEN, Henk A.M. / Pertus Verbiest - Description de

Schrijver:
Titel: Description de touts les Pays Bas, autrement appellez, la Germanie Inferieure, ou Basse Allemagne PAR PIERRE VERBIST, AVEC TOUTES LES CARTES GEOGRAPHIQUES DESDITS PAYS, EN ANVERS.
Uitgever: , CANALETTO / Leuven, U pers.1999.,
Bijzonderheden: Bound, ,166 p. - 12 x 17 cm - illustrated. as new ! facsimile. ISBN 9061869846.
Prijs: € 40,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Na de val van Antwerpen in 1585 trokken duizenden Vlamingen, vooral intellectuelen en handelslui, naar het Noorden. Ook een aantal belangrijke cartografen en uitgevers verlieten de metropool en vestigden zich in Amsterdam of andere steden in de noordelijke provincies. Ook de familie Verbiest, waarover weinig is geweten, vluchtte naar het Noorden, maar keerde terug tijdens het Twaalfjarig Bestand, toen een relatieve rust en vrede terugkeerde in de Nederlanden.De familie Verbiest heeft een groot aantal kaarten gemaakt van de Nederlanden, of van afzonderlijke provincies. Veelal gaat het om grote kaarten, die echter nooit in een eigenlijke atlas zijn samengebracht. De enige atlas die van hem bekend is, is dit kleine, uiterst zeldzame en in de tijd fraai ingekleurde atlasje. Het bevat kaarten van de hele Nederlanden, en van de afzonderlijke provincies. Elke kaart wordt voorafgegaan door een beschrijvende tekst, die werd ontleend aan onder andere Guicciardini.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

VAN DER HEIJDEN, Henk A.M.  / Pertus Verbiest - Description de touts les Pays Bas, autrement appellez, la Germanie Inferieure, ou Basse Allemagne PAR PIERRE VERBIST, AVEC TOUTES LES CARTES GEOGRAPHIQUES DESDITS PAYS, EN ANVERS.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.