WELLENS - DE DONDER, LILIANE (ed)/ WELLENS ROBERT(ed)/ WYMANS, GABRIEL

Schrijver:
Titel: ARCHIEF- EN BIBLIOTHEEKWEZEN IN BELGIE/ ARCHIVES, BIBLIOTHEQUES ET MUSEES DE BELGIQUE.
Uitgever: , Brussel/ Bruxelles, 1963.,
Bijzonderheden: Gebrocheerd/ broche, originele uitgeversomslag/ couverture d' editeur, 15,5x23,5cm, 242pp.
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
TOME XXXIV, n?° 1 - 2. Halfjaarlijks tijdschrift der Vereniging van Archivarissen, Bibliothecarissen en Conservators van Musea/ Revue semestrielle de l' Association des Conservateurs d' archieves, de Bibliotheques et de Musees. Tekst nederlands/ francais. Materiales relevant to European trade with Spanish America in three manuscript collections of the Insolvente Boedelskamer, Stadsarchief. De kapel van de Engelsen te Brugge, 1344 - 1563. Les sources hennuyeres de l' histoire des Etats generaux des Pays-Bas, enz.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

WELLENS - DE DONDER, LILIANE (ed)/ WELLENS ROBERT(ed)/ WYMANS, GABRIEL (ed). - ARCHIEF- EN BIBLIOTHEEKWEZEN IN BELGIE/ ARCHIVES, BIBLIOTHEQUES ET MUSEES DE BELGIQUE.

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:00 en 3:20 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.