N/A. - BOUWEN DOOR DE EEUWEN HEEN IN VLAANDEREN. 14n2. Tongeren

Schrijver:
Titel: BOUWEN DOOR DE EEUWEN HEEN IN VLAANDEREN. 14n2. Tongeren; kantpn Voeren.
Uitgever: , Turnhout, Brepols, 1992.,
Bijzonderheden: Gebonden, bruin linnen, originele geillustreerde omslagwikkel, 15,5x22,5cm, (LVIII) 253pp, geillustreerd z/w. ISBN 9789072100474.
Prijs: € 34,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Inventaris van het cultuurbezit in Belgie. Architectuur. Deel 14n2: Provincie Limburg. Arrondisement Tongeren. Kanton Voeren. With a preface and a general outline on the history and archtitecture/ Apercu General de l' histoire et de l' architecture de la region/ Allgemeine Ubersicht: Historisches Umfeld und Architektur. Dit boek is uitgegroeid tot een zeer volledige architectuurgids van de Voerstreek. Het omvat het bouwkundig erfgoed van 's Gravenvoeren, Moelingen, Remersdaal, Sint-Martens-Voeren, Sint-Pieters-Voeren en Teuven. Dankzij de overheersende landbouw en de summiere transportinfrastructuur bleef Voeren een ietwat afgelegen, gesloten streek die haar zo typerend uitzicht als vanzelfsprekend heeft weten te behouden. Bouwtypes en -wijzen van de aangrenzende streken worden selectief overgenomen en ingepast maar de soberheid van de Maasarchitectuur wordt in ondertoon behouden.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

N/A. - BOUWEN DOOR DE EEUWEN HEEN IN VLAANDEREN. 14n2. Tongeren; kantpn Voeren.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.