RAM, HILDA. - WAT ZEI, WAT ZONG "DAT KWEZELTJE".

Schrijver:
Titel: WAT ZEI, WAT ZONG "DAT KWEZELTJE".
Uitgever: Antwerpen, Buschmann, 1898
Bijzonderheden: Gebonden, vol - marokijnleder, ijzerstempel op de platen, frontispice z/w, in zwart- en roodopdruk, 18.5x14 cm., 107 pp., genummerd, geparafeerd door de auteur.
Prijs: € 125,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Inhoudsopgave [Voorzang] Vreugde en Leed Aan Moeder Levensstadien Danslied Een Traan Geeraard Dou Sterven Een novemberdichtje. Betrachting Boomenspraak Vrouwenheil Vrouwentrots Kwezelkens Heil Aan een Geleerde Volkenstrijd Eindlijk Kloosterleven Eene eerste Mis Droomen Maart Het Kamerkijn van Juffrouw Begijn Des Dichters Roeping Aan eene Kloosterlinge Het Dichterhart Kennis Moed Kracht in Smart Levenstaak Aan Antwerpens Goeden Engel Juffrouw Constance Teichmann. Aan den Vlaamschen Meester Peter Benoit voor de verheffing zijner Muziekschool tot Koninklijk Conservatorium Prins Albrecht na de Ledegancksfeesten te Eecloo Mijn Vaderland Droeve Gepeinzen Het Kruisbeeld De Berkelaar Elk zijn Pop Zwijgen Ontrouw De Spinsters Het Gemoed der vrouw Weduwtranen De Taal des Harten Het Slot Limburg Voorzang. De Rijn Nachtegalenzang Uit ?Godelieve? Bertholfs Liefde De Schoonmoeder De bekeering van Bertholf Heer van Ghistel Naklank op ?Godelieve? Vergankelijkheid De Zon Kwezelkens Wijsheid Een refereintje.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

RAM, HILDA. - WAT ZEI, WAT ZONG "DAT KWEZELTJE".

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.