EECKELOO, J. - PIETER HUBERTUS ANNEESSENS ( 1810 - 1888 ). BELG

Schrijver:
Titel: PIETER HUBERTUS ANNEESSENS ( 1810 - 1888 ). BELGISCH ORGELBOUWER.
Uitgever: , Brussel, Paleis der Academien, 1993.,
Bijzonderheden: softcover originele uitgeversomslag, 18x26cm., 196 pp. en 33 afbeeldingen in zwart - wit. ISBN 9789065695956.
Prijs: € 29,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Verhandelingen van de Koninklijke Academie voor Wetenschappen, Letteren en Schone Kunsten van Belgie. Klasse der Schone Kunsten, Jaargang 55, 1993, Nr. 56. Vermoedelijk leerde hij het orgelbouwersvak bij de Brusselse orgelmaker Johannes Stephanus Smets.[2]) Op twintigjarige leeftijd vestigde hij zich als zelfstandig orgelbouwer in Pamel-Ledeberg. Enkele jaren later richtte Anneessens een bedrijf op te Ninove. Anneessens huwde met Maria Theresia de Weys (1805-1877) en ging in Ninove wonen. Samen hadden ze vijf kinderen. Zijn zoon Charles Anneessens werd op 1 maart 1835 te Ninove geboren. Hij trad in het voetspoor van zijn vader en werd eveneens orgelbouwer. Na het overlijden van zijn vrouw in 1877 verloor Pieter-Hubertus zijn levensvreugd en zou hij vanaf 1880 alleen nog enig herstelwerk aan orgels verrichten.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

EECKELOO, J. - PIETER HUBERTUS ANNEESSENS ( 1810 - 1888 ). BELGISCH ORGELBOUWER.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.