DUMOULIN, Koenraad; VANSTEENKISTE, Steven en VERDOODT, Jan; - G

Schrijver:
Titel: GETUIGEN VAN DE GROTE OORLOG. GETUIGENISSEN UIT DE FRONTSTREEK,
Uitgever: , Koksijde, De Klaproos, 2001,
Bijzonderheden: Gebrocheerd onder geillustreerde kartonomslag, 160 x 245mm., 240pp., uitvoerige z/w foto - illustratie.
Prijs: € 23,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Uit het leven gegrepen! Mensen van rond de honderd en uit de frontstreek vertellen in dit boek over de oorlog die ze nooit konden vergeten. De Grote Oorlog verbrijzelde plots hun veilige leefomgeving. Zo moesten de meesten in allerijl en met enkele schamele bezittingen op de vlucht slaan. Sommige gezinnen werden tijdens de eerste chaotische oorlogmaanden gescheiden om pas vier jaar later weer herenigd te worden. Bij de terugkeer na de wapenstilstand zagen ze zich verplicht om hun bestaan vanuit het puin weer op te bouwen. Het valt op dat de getuigen heel wat oorlogsgebeurtenissen uit hun kindertijd bijzonder scherp hebben waargenomen. En dat hun herinneringen eraan na 85 jaar nauwelijks vervaagd zijn. Alsof het pas gisteren gebeurd is, brengen ze aangrijpende, dramatische en onwaarschijnlijke verhalen. Nieuw boek.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

DUMOULIN, Koenraad; VANSTEENKISTE, Steven en VERDOODT, Jan; - GETUIGEN VAN DE GROTE OORLOG. GETUIGENISSEN UIT DE FRONTSTREEK,

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.