VAN DAMME, Jan; - SINT-HERMES. VAN ROME TOT RONSE,

Schrijver:
Titel: SINT-HERMES. VAN ROME TOT RONSE,
Uitgever: , Provinciebestuur Oost-Vlaanderen, 2000,
Bijzonderheden: Gebrocheerd onder geillustreerde kartonomslag, 140 x 210mm., 78pp., uitgebreid geillustreerd in kleur. ISBN 90 74311 34 2.
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
De centrale figuur van Sint-Hermes en zijn relieken voeren ons door 12 eeuwen geschiedenis. De stoffelijke resten van de heilige legden een indrukwekkende Europese reis af. Van de catacomben van Basilla gingen ze via de Romeinse kerk van San-Marco-in-Vallencine naar Salzburg en Aken om in 860 in Ronse te belanden, waar ze tot op vandaag nog worden bewaard en vereerd. Het verhaal van Sint-Hermes is boeiend omdat het een verhaal is van mensen: keizers, bisschoppen, pausen, bouwmeesters, beeldhouwers, schilders, kapelanen - en uiteraard de spelbrekers: de vikingen, plunderende soldaten, beeldenstormers en geuzen. Het hele verhaal, waarin legende en historische waarheid nauwkeurig gescheiden zijn, wordt erg boeiend verteld met oog voor detail. Nieuw.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

VAN DAMME, Jan; - SINT-HERMES. VAN ROME TOT RONSE,

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.