Sylviane Goossens en Wim Nys, - Fifties Zilver. Belgisch Zilver

Schrijver:
Titel: Fifties Zilver. Belgisch Zilver rond 1958
Uitgever: Antwerpen, Streckshof, 2008
Bijzonderheden: bestaande uit 208 pagina?s met 180 afbeeldingen, Formaat: 270 x 210 mm, bevat geillustreerde inleidende teksten met notenapparaat en samenvattingen in het French, Deutsch en English, index, bruikleenlijst en bibliografie. ISBN 9789066251113.
Prijs: € 30,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Vijftig jaar na Expo 58 en voor de eerste maal een overzicht van het moderne Belgische zilverwerk uit de jaren 1950?1970. Men kan er zowel burgerlijk als religieus zilverwerk, juwelen, serie- als studio-objecten bewonderen. Naast het werk van de gekende zilverbedrijven Delheid, Wiskemann en Wolfers wordt er ook zilverwerk getoond dat ontworpen is door kunstenaars als Roger Bonduel, Camille Colruyt, Wim Ibens, Victor Kockerols, Boud van Averbeke en de gebroeders Ausloos. Belgium silver
Verder lezen

Erik Tonen Books uit antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 Euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sylviane Goossens en Wim Nys, - Fifties Zilver. Belgisch Zilver rond 1958

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.