LANGENUS, Ron; - EEN ANDER IERLAND,

Schrijver:
Titel: EEN ANDER IERLAND,
Uitgever: Leuven, Davidsfonds, 2004
Bijzonderheden: Gebrocheerd onder foto-geillustreerde kartonomslag, 160 x 240mm., 311pp., prachtige, zeer uitgebreide kleurillustratie. ISBN 9058263037.
Prijs: € 29,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Een reisgids waarmee je jaren door Ierland kunt reizen zonder dat de verwondering ophoudt... Een boek met kaart en met kleurenfoto's die bewijzen dat 'The Lord of the Rings' in Ierland kon worden verfilmd... Je leest over Ierland wat je nergens anders kunt lezen. Een ander Ierland neemt je mee naar Dublin, Cork, Galway en Sligo, maar ook naar Clare Island en de Blasket Islands. Het gidst je via de 'one man pass' naar de top van de Slieve League. Het toont je dat je alleen kunt zijn bij Temple Cronan, de lange ridder Cantwell van Kilfane, het drakenkruis van Killamery, de Kyle of St. Berehert, de wijzende Metal Man van Rosses Point... Boek is in zeer goede staat.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

LANGENUS, Ron; - EEN ANDER IERLAND,

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.