Kee Van den Eynde, Harry van Royen, Brigitte Myle - Heilige boo

Schrijver:
Titel: Heilige boontjes, vergeten groenten en fruit uit de abdijtuin.
Uitgever: Brugge, Wiele, 2009
Bijzonderheden: Soft cover met flappen, Volledig in vier kleuren, 80 blz. nieuwstaat. ISBN 9789076297415.
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Wat groeide er in de tuinen van onze voorouders? Aten zij dezelfde groente-, fruit- en kruidensoorten als wij vandaag? Waar kwamen al deze teelten vandaan? En waarvoor werden deze planten allemaal gebruikt? De tentoonstelling "Heilige Boontjes - Vergeten groenten en fruit uit de abdijtuin" schetst een beeld van de herkomst en het gebruik van allerhande (vergeten) groenten, fruit en kruiden in het verleden en brengt dit in verband met de abdijtuinen van de cistercienzers. Deze abdijen speelden een belangrijke rol in de verspreiding van teelten doorheen Europa. Ze lagen mee aan de grondslag van de hedendaagse Europese kookcultuur en hadden een belangrijke invloed op het gebruik van kruiden in de geneeskunde. Hun spirituele duiding van voeding werkt vandaag ook nog altijd - onbewust - door.Laat je tijdens deze tentoonstelling onderdompelen in de historische herkomst en het gebruik van kardoen, pastinaak, warmoes, mispel, kweepeer, moerbei, venkel en nog veel meer gezonds.
Verder lezen

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 Euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kee Van den Eynde, Harry van Royen, Brigitte Myle - Heilige boontjes, vergeten groenten en fruit uit de abdijtuin.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.