div. Van Damme, Ormrlingen Nijs, dauwe, goethals, - Gents zilve

Schrijver:
Titel: Gents zilver in Laarne, Magie van de edelsmeedkunst. L'histoire de L'orfevrerie Belge,
Uitgever: Gent, Provincie , 2009
Bijzonderheden: Gebonden in linnen band met omslagwikkel in kleur, 263pp, 31x25cm rijkelijk geillustreerd met duidelijke foto's en zilver merken,. Text in Neredrlands, French, Deutsch English ISBN 9789074311687.
Prijs: € 35,00
Verzendkosten: € 6,99 (binnen België)
Meer info:
Sinds de middeleeuwen was Gent een belangrijke productiecentrum voor zilversmeedwerk. maar ook kleinere Oost-Vlaamse steden lieten zich niet onbetuigd. Oudenaarde, Aalst, Dendermonde, Geraardsbergen, Lokeren, Sint-Niklaas, Temse kenden een rijke traditie in de edelsmeedkunst en musea. Maar heel wat topstukken zitten ook in de priveverzamelingen die voor het grote publiek niet toegankelijk zijn. De tentoonstelling "Gents zilver in Laarne. Magie van de edelsmeedkunst" brengt meer dan honderd van dergelijke verborgen schatten samen en confronteert ze met stukken uit openbare verzamelingen en topstukken uit andere Belgische steden en uit het buitenland. Alle tentoongestelde voorwerpen werden voorafgaand grondig onderzocht door een uitgebreid team van specialisten
Verder lezen

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

div. Van Damme, Ormrlingen Nijs, dauwe, goethals, - Gents zilver in Laarne, Magie van de edelsmeedkunst. L'histoire de L'orfevrerie Belge,

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.