Teresa Van Marcke - Wij sterven niet, een zoektocht. de doden l

Schrijver:
Titel: Wij sterven niet, een zoektocht. de doden leven schrijven spreken sturen beelden.
Uitgever: Be., Artipress, 2006
Bijzonderheden: Ing. softcover, 239 pp. in goede staat. ISBN 9789078200017.
Prijs: € 23,00
Verzendkosten: € 6,99 (binnen België)
Meer info:
Dit boek gaat Teresa Van Marcke dieper in op deze problematiek. " Wij sterven niet " is een zoektocht naar waarheden die tot nog toe verborgen bleven. Sedert Teresa Van Marcke contact heeft gehad met haar overleden ouders geraakte ze gefascineerd door het onderwerp en ging er met niet aflatende ijver in op. Zij noteerde ervaringen, vergeleek verschijnselen, analyseerde die en rapporteert erover in haar boek. Wat haar vooral opviel is dat de wetenschap achterop hinkt. Critici ontkennen, wetenschappers huiveren. Het bewijs te kunnen en te moeten leveren van het bestaan van een fenomeen als de geest, een hoger bewustzijn, schrikt hen af. Tijdens haar jarenlange zoektocht ontdekte ze dat veel bewijsmateriaal wordt achtergehouden en heel wat academici zichzelf het zwijgen opleggen als onze rationele denkwereld in het gedrang komt. Onderzoek naar het leven na de dood blijkt dus nog altijd taboe. Menige wetenschap zal echter binnen afzienbare tijd de aard van onze werkelijkheid, zoals we die beleven op dit ondermaans bestaan, moeten herzien. Teresa Van Marcke was nieuwsgierig; zij wou weten. Daardoor heeft ze het ongeloof doorbroken. Haar queeste naar de spirituele wereld die we niet kennen is volbracht, de waarheid ontdekt, de toekomst ligt open want er is leven na de dood."Is er leven na de dood?" Op die vraag wordt een antwoord gezocht aan de hand van verschillende voorbeeldsituaties. De rode draad doorheen het boek is haar eigen verhaal wat begint bij het overlijden van haar ouders. Voor haar was dit het kennismaken met een nieuwe wereld die bestond uit gesproken of geschreven boodschappen uit de andere wereld en visioenen. Verder worden er foto's gebruikt om onderwerpen als transcommunicatie via TV/radio of GSM te staven, voorbeeldsituaties aangehaald van mensen die een nabije doodservaring zelf mochten beleven en teksten getoond die in automatisch schrift tot stand kwamen. De hoofdstukken over heldere dromen en reincarnatie werden duidelijk en objectief uitgelegd, ook voor wie nog niet zo vertrouwd is met die materie. In de categorie esoterie zou ik het bij de betere informatieve boeken rekenen. Aangevuld met gedichten bij het begin van elk nieuw hoofdstuk .Wie zich met een open geest in deze onderwerpen wil verdiepen zal verdriet bij verlies van een dierbare anders kunnen beleven en plaatsen.
Verder lezen

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Teresa Van Marcke - Wij sterven niet, een zoektocht. de doden leven schrijven spreken sturen beelden.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.