ASMA, Firmin. - PEN OF PENIS BIJ MARNIX GIJSEN.

Schrijver:
Titel: PEN OF PENIS BIJ MARNIX GIJSEN.
Uitgever: Antwerpen, C. de Vries - Brouwers., 1996
Bijzonderheden: Paperback, originele geillustreerde uitgeversomslag in kleur door Ronny Delrue, 14,8x23 cm., 336 pp., geillustreerd z/w. ISBN 9061748275.
Prijs: € 25,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Met persoonlijke opdracht van de auteur. Voor het eerst bestudeert een psychoanalyticus een vooraanstaand Vlaamse schrijver aan de hand van diens geschreven oeuvre en zijn gesproken woord. In dit boek werpt Firmin Asma een verhelderend licht op het fenomeen Marnix Gijsen, pseudoniem van dr. J.A. baron Goris (1899-1984). Voor het eerst bestudeert een psychoanalyticus een vooraanstaande Vlaamse schrijver aan de hand van diens geschreven oeuvre en zijn gesproken woord. Ook ongepubliceerde en niet gebundelde jeugdgedichten komen aan bod en bieden een onverwacht inzicht in de ontwikkeling van de jonge Gijsen. Vele lezers zullen beslist opkijken van de felle toon van de polemicus Marnix Gijsen, met zijn ongezoute kritiek op de jezuieten, op politici en op notoire collega schrijvers als Herman Teirlinck . Marnix Gijsen voerde graag zichzelf op als overtuigd flamingant. Asma wijst in dit verband op enige mythomane trekjes.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

ASMA, Firmin. - PEN OF PENIS BIJ MARNIX GIJSEN.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.