DE ROUX, Emmanuel; - REFLETS ET TRANSPARENCES. CROIX-ROUGE FRAN

Schrijver:
Titel: REFLETS ET TRANSPARENCES. CROIX-ROUGE FRANCAISE. REICHEN ET ROBERT ARCHITECTES,
Uitgever: Bruxelles, Archives d'Architecture Moderne, 2006
Bijzonderheden: softcover, format oblong : 120 x170mm., 96pp., 80 illustrations. ISBN 9782871431171X.
Prijs: € 12,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
L'ouvrage presente la rehabilitation de l'ancien hopital Broussais (situe au 96 rue Didot, 75014 Paris) par l'architecte Philippe Robert destine a accueillir en fevrier 2006 le siege social de la Croix Rouge francaise. Plusieurs interviews des principaux acteurs du projet accompagnent tout au long du livre les divers illustrations, photos et plans. Un texte d'Emmanuel de Roux, journaliste et critique d'architecture au quotidien Le Monde, retrace l'histoire de l'hopital et sa nouvelle vocation. Bilingue francais/anglais. Nouveau livre.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

DE ROUX, Emmanuel; - REFLETS ET TRANSPARENCES. CROIX-ROUGE FRANCAISE. REICHEN ET ROBERT ARCHITECTES,

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.