ART, Jan; DE NIL, Bart en JACOBS, Mark; - EEN MENS LEEFT NIET V

Schrijver:
Titel: EEN MENS LEEFT NIET VAN BROOD ALLEEN. BOUWSTENEN VOOR EEN CULTURELE ARBEIDERSGESCHIEDENIS ( 1800 - 1940 ),
Uitgever: Gent , Amsab, 2005
Bijzonderheden: Gebonden, geillustreerde foto-kartonomslag, 210 x 275mm., 304pp., z/w illustratie. ISBN 907712215X.
Prijs: € 30,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Heeft er een arbeiderscultuur bestaan? Negen auteurs geven vanuit hun eigen invalshoek antwoord op deze vraag. Zo komen ze tot een aantal bouwstenenvoor de reconstructie van de arbeiderscultuur. Naast theoretische beschouwingen over arbeiderscultuur bevat het boek bijdragen over de arbeidersbeweging als organisator van culturele en ontspannende activiteiten. Een scala aan mogelijkheden stond de arbeiders ter beschikking. Sportverenigingen, filmclubs, muziek- en toneelverenigingen, het koorleven of de studie aan de Arbeidershogeschool ..., ze komen rijkelijk aan bod. Nieuw boek.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

ART, Jan; DE NIL, Bart en JACOBS, Mark; - EEN MENS LEEFT NIET VAN BROOD ALLEEN. BOUWSTENEN VOOR EEN CULTURELE ARBEIDERSGESCHIEDENIS ( 1800 - 1940 ),

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.