Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Pullein-Thompson - Jessie

Schrijver:
Titel: Jessie
ISBN: 9035906365
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Areopagus
Bijzonderheden: 1986, 1e druk, hardcover, in goede staat, met tekeningen, 144 pag.
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 1,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Op een dag ontdekt Matt een zak in de sloot. Er ligt een grote steen op. Nieuwschierig en heel voorzichtig haalt hij de zak uit het water. Zou er een nestje katjes inzitten, of misschien wel een bom? Hij maakt de zak snel open en voelt. Groot is zijn verbazing als er een heel jong zwart hondje uitkomt. Het leeft nog! Hij stopt het hondje onder zijn trui. Terwijl hij snel naar huis loopt, bedenkt hij een naam: Jessie. Het kan hem niets meer schelen wie Jessie wou verdrinken. Niemand kan haar meer van hem afnemen, nooit. Maar alles loopt anders . . . Matt mag Jessie niet houden. Als de Labrador groot genoeg is, brengt zijn moeder haar naar een kennel. Als Matt dit te weten komt neemt hij het besluit Jessie uit de kennel te bevrijden en samen weg te lopen. En dat is het begin van vele spannende avonturen die Jessie zal beleven . . .
Verder lezen

anubis uit Varennes sur Amance

particulier
Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling verstuurd worden.
De boeken worden vanuit Frankrijk verstuurd. HEEFT U BINNEN 2 DAGEN GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX, WANT HELAAS KOMT ONZE MAIL SOMS DAARIN TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pullein-Thompson - Jessie