Bottigelli,Giovanna - De Apotheek van de Goede God. Natuurgenee

Schrijver:
Titel: De Apotheek van de Goede God. Natuurgeneeswijzen uit het zonnige zuiden.[Met 11 gravures uit de collectie van Bertarelli di Milano.
ISBN: 9065130012
Taal: Nederlands
Uitgever: Publiboek/Baart.1981.
Bijzonderheden: Paperback,net en goed exemplaar.Rug nauwelijks waarneembare verkleuring.Niet sleets.173blz.12,5x20,5cm.Brievenbuspost.
Prijs: € 5,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Bevat een uitgebreide verzameling van beproefde recepten en natuurgeneeswijzen uit het zonnige zuiden die van generatie op generatie werden overgeleverd.Een alf.lijst van kwalen en ongemakken met bijbehorende geneeswijzen en alf.opgave plantaardige stoffen die in natuur voorkomen en als heilzaam/doeltreffend kunnen worden gebruikt.
Verder lezen

Raisa uit Zandvoort

Logo Raisa

Verzenden na betaling.Prijzen exclusief verzending.Verzendkosten koper. Actuele POST.NL tarieven.Brievenbuspakketje met Track & Trace Euro 3,90 binnen Nederland.Goede ervaringen met DHL/DPD verzending met Track en Trace en goede verpakking.Portokosten hangen af van maat en/of gewicht.Actuele verzendkosten DHL of DPD afhaalshop.BELGIE DPD PARCELSHOP EURO 6,00.DUITSLAND DPD PARCELSHOP EURO 7,00.Afhalen te Zandvoort mogelijk.
Paypal betaling mogelijk.
Dank voor het bezoeken van de Boekwinkel.
Evt.meer foto's of info op aanvraag!
Met vriendelijke groet,
J.Veldwijk
Raisa Boekwinkeltje
Zandvoort.
De boeken verkeren in de meeste gevallen in uitstekende staat, bij twijfel kunt u mailen voor meer info en/of afbeeldingen/beschrijvingen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bottigelli,Giovanna - De Apotheek van de Goede God. Natuurgeneeswijzen uit het zonnige zuiden.[Met 11 gravures uit de collectie van Bertarelli di Milano.

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:00 en 3:20 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Raisa
  • Na uw bestelling ontvangen u en Raisa een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Raisa vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Raisa kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.