Jan Herman, Steven Engels, Alex Demeulenaere. - Litteratures en

Schrijver:
Titel: Litteratures en contact. Melanges offerts a Vic Nachtergaele.
Uitgever: Leuven, Universitaire Pers, 2003
Bijzonderheden: Paperback, Francais, sous jacquette originale d'editeur, 16x24 cm., 406 pp. ISBN 9789058672889.
Prijs: € 21,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Symbolae Facultatis Litterarum Lovaniensis - Series D : Litteraria 15. De publicatie van dit huldeboek situeert zich in het verlengde van de lessen en de onderzoeksactiviteiten van de gevierde, die een groot deel van zijn loopbaan aan de K.U.Leuven en de KULAK heeft gewijd aan de studie van het Imaginaire en aan enkele van de belangrijkste vertegenwoordigers van de Franstalige letterkunde in Belgie, zoals De Coster en Verhaeren. En rassemblant ces etudes, les editeurs ont voulu evoquer les principaux champs d'interet de sa vie de chercheur et d'enseignant a la K.U.Leuven et a la KULAK : l'histoire de la litterature francaise de Belgique, l'etude de quelques-uns de nos grands ecrivains comme De Coster ou Verhaeren et l'etude de l'Imaginaire. Bon etat.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jan Herman, Steven Engels, Alex Demeulenaere. - Litteratures en contact. Melanges offerts a Vic Nachtergaele.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.