Vries, Raymond de - Opkomst en ondergang van een ongelooflijk s

Schrijver:
Titel: Opkomst en ondergang van een ongelooflijk stomme zak
ISBN: 9789490046002
Taal: Nederlands
Uitgever: no monkey books
Bijzonderheden: paperback(1e druk 2009) als nieuw
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
'Opkomst en ondergang van een ongelooflijk stomme zak' bevat het ontroerende, diep doorleefde en bijwijlen ook hilarische verhaal van voormalig Nederlands kampioen hoogspringen Raymond de Vries. Op zijn hoogtepunt verzorgde hij het management van een twintigtal internationale toppers als Merlene Ottey, Billy Konchellah, Peter Koech, Paul Ereng, Ben Johnson... Als rode draad loopt De Vries' eigen turbulente leven door dit boek. Hoe zijn onvoorwaardelijke liefde voor een femme fatale hem te gronde richtte. Hoe valse beschuldigingen over wanbetalingen hem zijn managerslicentie en broodwinning kostten. Hoe zijn gokverslaving hem murw maakte. Hoe hij in handen viel van de Haagse penoze en in de gevangenis belandde. Hoe hij aan de combinatie van al die factoren uiteindelijk ten onder ging... 'November 1993 stond ik op het station van Eindhoven op de trein naar Den Bosch te wachten. Niet om in te stappen, maar om ervoor te springen. De trein had tien minuten vertraging...'
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.