boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

barten, antoni - korte treinverhalen

Schrijver:
Titel: korte treinverhalen
ISBN: 9789080330818
Taal: Nederlands
Uitgever: eigen beheer
Bijzonderheden: 1997,pocket met omslag. goed. 50pp 9789080330818 106
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Antoni Barten is een sportieve vijftiger met 'n zwak voor treinen. Hij is op z'n treinreizen steeds geboeid door de directe omgeving. Onderweg ziet hij dat er te weinig gelachen wordt. (In de dagelijkse files van leaseauto's is dat nóg minder!) Iedere reiziger lijkt druk druk, met 'iets serieus' bezig te zijn. Zo is de BV Nederland nijver, zakelijk doende zichzelf te verzuren...
Recensie(s)
Antoni Barten eindigt zijn curieuze bundel treinbelevenissen met de opmerking dat geschreven reacties op prijs worden gesteld. Zijn adres staat op de binnenzijde van het kunstzinnige omslag. De stukjes van Barten getuigen van een groot plezier in het praten met en observeren van mensen in de trein. Wonderlijk genoeg valt dat nooit verkeerd bij zijn medepassagiers, of hij schrijft daar niet over. Op een bijna geheimzinnige manier is Barten in staat de lezer voor het leven van een forens te interesseren. Hij brengt geen hiërarchie in de gebeurtenissen, ook diepgaande analyses van de mensen waarmee hij praat laat hij achterwege en zelfs lijkt Barten een hekel te hebben aan een pointe in een verhaal. En toch, dat is het geheimzinnige, blijft hij boeien. De vormgeving is mooi en apart.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

barten, antoni - korte treinverhalen