Vinaya Toa Bhacrya / vert. Erik Mossel . - Tridosha : homeopath

Schrijver:
Titel: Tridosha : homeopathie en hindoegeneeskunde.
Uitgever: Deventer : Ankh-Hermes,
Bijzonderheden: cop. 1980., 21 cm. 128 p. Naam vorige eigenaar. Oosterse geneeskunde Homeopathie , Gebrocheerd, Goed+
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Tridosha : homeopathie en hindoegeneeskunde. . Hoewel de leer der Dosha's (elementen) reeds eeuwen de hoeksteen vormt van de medische wetenschap in India, is deze slechts ten dele doorgedrongen in de westerse geneeskunde. Tridosha is het in evenwicht brengen van de krachten der natuur d.m.v. de drie Dosha's. Ziektes, geneesmiddelen, polsslag en voedsel bevatten alle deze Dosha's. De leer van Tridosha houdt zich zowel bezig met inwendige- als uitwendige aspecten en omvat de gehele mens: lichaam, ziel, zintuigen, geest en milieu. De schrijver (1897-1964) was meer dan dertig jaar praktiserend homeopaat en kwam tot de conclusie dat wanneer men de homeopathie afstemde op de wetten van de Tridoshaleer, men af kon rekenen met primitieve middelen en zware doses. De appendices bevatten op overzichtelijke wijze de Dosha's van ziekten, geneesmiddelen, polsslag en voedsel. Zeer aanbevelenswaardig voor medische studenten, artsen en homeopaten.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vinaya Toa Bhacrya / vert. Erik Mossel . - Tridosha : homeopathie en hindoegeneeskunde.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Utz

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Utz
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Utz verzendantiquariaat
  Kamer van Koophandel nummer: 24485660
  NL001116746B14
  http://www.utz.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en Utz een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Utz vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Utz kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.