Ronald Hermsen (1962-). - Wijsheid te boek : 75 jaar inspireren

Schrijver:
Titel: Wijsheid te boek : 75 jaar inspirerende boeken van N. Kluwer tot Ankh-Hermes / Wijsheid te boek : Profiel van een veranderend tijdsbeeld, meningen en visies.
Uitgever: Deventer : Ankh-Hermes,
Bijzonderheden: cop. 1998., 22x22 cm. V, 110 p. Historisch overzicht van Kluwer en Ankh-Hermes als uitgever van levensbeschouwelijke boeken en bijdragen van enkele bekende auteurs. Draaiboek. Jubileumuitgave. Geill. Ankh-Hermes Deventer Geschiedenis Spirituali...
Prijs: € 6,10 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Wijsheid te boek : 75 jaar inspirerende boeken van N. Kluwer tot Ankh-Hermes / Wijsheid te boek : Profiel van een veranderend tijdsbeeld, meningen en visies. . Deze jubileumuitgave is een draaiboek, d.w.z. een boek in keerdruk, dat je om moet draaien nadat je de ene helft gelezen hebt. De uitgever heeft dit boek deze vorm gegeven om twee facetten ervan goed tot hun recht te laten komen: de geschiedenis eerst van Kluwer en later van de afsplitsing Ankh-Hermes als uitgever van spirituele boeken enerzijds en korte stukken van auteurs en andere betrokkenen anderzijds. In het deel over de uitgeverij wordt geschetst hoe 75 jaar geleden het eerste spirituele boek verscheen en hoe 25 jaar terug uitgeverij Ankh-Hermes een begin maakte met zijn grote reeks boeken op het gebied van oosterse filosofie en New Age: een succes-story. Na omdraaiing van het boek vindt men een twintigtal stukken van meer en minder bekende personen waarin ze iets over hun levensovertuiging vertellen of iets meedelen over hun ervaringen bij het schrijven van boeken of - in een enkel geval - bij het maken van televisie op dit gebied. Hierbij zijn schrijvers als Iteke Weeda, Pieter Langedijk en Jacob Slavenburg (die samen met Willem Glaudemans voor Ankh-Hermes de Nag Hammadi-geschriften bezorgde). Ook bekende namen als Lenny Kuhr, Simon Vinkenoog en niet te vergeten Irene van Lippe-Biesterfeld ontbreken niet.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ronald Hermsen (1962-). - Wijsheid te boek : 75 jaar inspirerende boeken van N. Kluwer tot Ankh-Hermes / Wijsheid te boek : Profiel van een veranderend tijdsbeeld, meningen en visies.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Utz

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Utz
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Utz verzendantiquariaat
  Kamer van Koophandel nummer: 24485660
  NL001116746B14
  http://www.utz.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en Utz een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Utz vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Utz kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.